Om oss

Vi produsere ikke bare interiørprodukter, vi skaper en livsstil. Vi er en lidenskapelig interiør nettbutikk som tilbyr våre fantastiske kunder det beste innen design og kvalitet. Vi tilbyr et utvalg av produkter som du ikke finner andre steder på markedet. Vi har et bredt spekter av varer som er håndplukket for å møte behovene til våre kunder, og vi er lidenskapelig opptatt av å tilby produkter av høyeste kvalitet. Fra vårt showroom i Bergen til nettbutikken vår, brenner vi for å tilby en personlig og unik opplevelse for hver enkelt kunde. Vår nettbutikk gjør det enkelt for kundene å gå på shopping når du vil, uavhengig av hvor i landet du bor. Vi tilbyr gratis, rask og pålitelig levering.

Vi brenner for å tilby varer som vil gi kundene våre inspirasjon og glede hjemme, og som vil være en del av deres liv i mange år fremover.

Vi tilbyr også skreddersydde møbler etter kundens ønsker. Det vi viser på hjemmesiden vår er bare en brøkdel av hva vi kan produsere. Vi kan skape/produsere alt relatert til møbler basert på dine drømmer. Alt du trenger å gjøre er å sende oss et bilde av det ønskede produktet, for eksempel en seng, sofa, bord eller stol. Velg ønsket mål, stoff og farge, og vi vil gi deg en prisoversikt. Bestillingen vil starte dagen etter du har bestilt, og leveringstiden er vanligvis mellom 6-10 uker, uavhengig av produktet.
For å sikre at du er fornøyd med valget ditt, tilbyr vi også mange stoff- og fargeprøver som kan sendes til deg før du bestiller.

Vårt showroom i Bergen er åpnet for alle som vil oppleve vårt utvalg før de bestiller. Husk å sende oss mail eller ringe oss på tlfnr 91353010 for å booke time før ditt besøk. Adresse: Ulsmågvegen 12 -14, 5224 Nesttun Vi tror på å bygge varige relasjoner med våre kunder, og vi jobber hardt for å sørge for at de får en personlig og hyggelig opplevelse når de handler hos oss.